Dag 26

15 augustus 2016: Vancouver

Onze laatste dag in Vancouver begint met shoppen in de mall van Park Royal. Niet erg succesvol en tijdrovend. Om 12 uur zijn we terug in het hotel met slechts 1 Nike shirtje, niets bijzonders. We checken vast online in bij Air Canada, dat is dan vast gebeurd. Dan nemen we de bus op Marine Drive en gaan via de Lion Gate Bridge naar downtown. We stappen al uit bij de eerste halte op Denmen Street en lopen naar Robson Street, de winkelstraat van Vancouver.

We lunchen met een heerlijke panini van Subway. Bij de prachtige sportwinkel Sportchek vindt Max eindelijk het vest dat hij wil en dan lopen we naar Granville Island. Het uitzicht vanaf de brug over False Creek is fenomenaal.

We wandelen rond het gezellige eiland en nemen dan de kleine ferry over False Creek naar het BC Stadium. Via Robson Street lopen we naar de bushalte op Georgia Street. Alle bussen die over de Lion Gate Bridge gaan stoppen bij Park Royal, dus dat is gemakkelijk. We pakken dus de eerste beste bus en om 18.00 uur staan we weer in Noord. Net als gisteren eten we een salade bij Dennys en gaan dan terug naar het hotel om in te pakken en lekker Olympische Spelen te kijken.