Dag 14

Reisdag 14

Na een lekkere nacht slapen gingen Harm en ik vanmorgen vroeg een stuk wandelen / vissen langs het strand, althans dat was de bedoeling. Er stond echter zo'n harde wind vanuit zee dat Harm zijn plugjes bijna niet het water inkreeg. Dus maar lekker genoten van de oceaan, wind en de zon die langzaam door brak.

Weer terug op de kamer ontbeten, lekker gedoucht en daarna richting winkelstraat. Daar werden weer de nodige shirts en sweaters gekocht. Vandaar uit verder richting de botanische tuin . Eerst kwamen we nog door een monument voor de Holocaust. Een enorme hand als blikvanger, de gang met op de achtergrond een kinderkoor was wel indrukwekkend.
De botanische tuin was niet heel erg groot en ondanks de winter toch prachtig. Heel veel mooie planten en bomen , bananen, prachtige vlinders en meer. Zeker de moeite waard om doorheen te lopen.

Omdat we vanavond gaan uit eten was de lunch bij Mac Donald, mega traag en niet te verstaan haha

S middagslaapje wilden we eigenlijk bij het zwembad gaan liggen maar helaas verdween de zon achter de wolken. Daarop besloten we de Duck tour te doen. Dat is een soort bus die zowel op land als in het water kan.
We zagen OA de skyline van Miami, leerden over de geschiedenis van Miami Beach. Kim heeft alles genoteerd dus bij vragen mail haar hihihih.
Zagen de huizen van is Jonny weismuller, Frank Sinatra, Elizabeth Taylor, Enrique Iglesias (was niet thuis) Alicia Keys ( was wel thuis) Jacky Chan, Golio Eglesias enzo enzo vandaar weer terug op land langs allerlei gebouwen die in films en/of series werden gebruikt zoals Miami vice, al Capone maar ook Miami INK wat nu te zien is op TLC .

Na de Tour nog even naar t strand, een lekkere cocos noot genuttigd en nu lekker relaxen op de kamer voor we gaan eten. Morgen inpakken voor de terug vlucht ????