Dag 4

Reisdag 4

Weer terug bij het hotel eerst wat lunch ingeslagen bij de Deli. Harm at n heerlijke Texas Burger en de meiden hadden fruit en scones. Nadat we wat waren uitgerust gingen Harm, Xer en Monique richting Grand Central Terminal. Kim bleef op de kamer werken aan haar scriptie.

In plaats van een half uur wandelen kwamen we niet verder dan een straat verder. Overal politie en alleen met een ticket of een bewijs dat je in het gebied van Time Square woonde mocht je erdoor, maar we moeten toch echt er door heen om er te komen, de enige optie was nog de metro. Dus naar beneden , kaartje gekocht en richting Grand Station. Weer boven kwamen in een prachtige stationshal, met grote kroonluchters en tekeningen op het plafond. Helaas is op de foto's niet te zien hoe mooi het was!

Daarna weer terug naar het hotel, je merkt nu goed dat het drukker wordt, overal staat politie en er zijn enorm veel mensen op de been. Bij een slijter hebben we alvast een fles champagne gekocht.
Eenmaal binnen even kijken of het videobellen met opa ging lukken, helaas was het wat donker dus liepen we naar een plek met wat meer licht. Helaas vergeten we de fles en toen we daar achter kwamen was deze natuurlijk al weg! Erg jammer, helaas geen eerlijke vinders.

Terug op de kamer gingen de dames even zwemmen, het water was heerlijk maar de boven temperatuur was helaas wat koud, daarom er weer snel uit!

Zometeen gaan we proberen te video bellen want in Nederland is het bijna nieuwjaar, wel raar dat wij nog 6 uur moeten wachten!