Dag 7

Reisdag 7

Vandaag naar Universal studio's, we waren al vroeg wakker dus ging Harm even vissen op de vijver van het resort, de rest wordt langzaam wakker en maakt zich klaar voor weer een vermoeiende dag. Harm vangt op de vijver een mooie black bass met zijn eigen gemaakte kunstaas!
Rond 10 uur rijden we aan en net als bij Disney ga je na het parkeren eerst door de security voor je naar de echte ingang kunt lopen. Ook hier weer een vingerafdruk die gekoppeld wordt aan je kaartje. Binnenkomst lijkt op dat van Disney maar dan met tv figuren, zo zien we Marylin Monroe voorbij komen, maar ook DOC van back toch the futures.

Harm en Kim gaan in een rollercoaster die wat weg heeft van de barron maar dan wat stikker omhoog en ook wat meer loopings. Xer en Monique genieten ondertussen van de zon.

We lopen zo een rondje door het park, nemen wat attracties bezoeken de weg is weg van Harry Potter en Xer koopt een mooie toverstaf waarmee ze ook echt kan toveren!

Ook nu weer een mooie dag, wel wat vermoeiend voor de benen en voeten maar genieten doen we!

We besluiten om op tijd weer richting huiswaarts te gaan zodat we thuis kunnen eten. Bij de super-target halen we vlees, sla en ovenfrietjes.

Na het eten nog even lekker bubbelen en nu met koffie/thee voor de tv hangen. Morgen is weer een reisdag. Dan vertrekken we naar Fort Meyers!