Dag 9

Reisdag 9

Vanmorgen vroeg is Harm er als eerste uit hij gaat vissen aan het strand. Gisteravond heeft hij zijn vislicentie geregeld dus nu mag het!
Even later sluit ik ook aan, niet om te vissen maar om te genieten van de opkomende zon en het strand. En natuurlijk foto's maken van Harm zijn gevangen vis.

Rond 9 uur gaan we ontbijten en lopen we met z'n vieren langs het strand, eerst nog even langs Cheryl van het hotel voor de strandlakens en om de boot trip te regelen.

Heel de ochtend heerlijk op het strand gelegen terwijl Harm nog wat vissen probeert te vangen vanaf de zandbank.

Om half 1 gaan we met een trolley naar "Time Square" om wat te gaan lunchen. Het strand is daar veel kleiner maar ook veel voller we boffen echt met ons privé strand!

Om 4 uur gaan we richting de boot, we gaan de Sunset trip doen en hopen ook dolfijnen te zien en natuurlijk de zonsondergang!

De dolfijnen zien we al snel, ze zwemmen voor langs achter en onder de boot. Er zit zelfs een jong bij, prachtig om te zien, ook zien we veel bijzondere vogels.
Daarna door naar de golf van Mexico waar we een prachtige grote zon in de zee zien zakken!

Een prachtige dag, waarbij een hoop Amerikanen ook nog eens hun bewondering uitspraken over de vis die Harm gevangen had! Blijkbaar gebeurde dat niet vaak!