Dag 7

Jetskiën op Lake Havasu & Route 66

Vandaag vroeg opgestaan omdat we voor een halve dag 2 jetski's hebben gehuurd bij Lake Havasu. Na een uitgebreide uitleg en het zetten van vele parafen & handtekeningen gaan we uiteindelijk om 10.00 uur het water in. Om beurten worden er tochtjes gemaakt en het blijkt ineens dat Tess een enorme snelheidsfreak is, continu vol gas over het water stuiterend met een maximale snelheid ca. 65-70 km/h.
Ook Niek kan er wat van en heeft er sneaky voor gezorgd dat hij de snelste jetski heeft zodat Pieter iedere keer door zijn bochten heen moet varen met iedere keer een nat pak als resultaat. Na de jetski's ingeleverd te hebben doen we snel nog wat boodschappen bij de WallMart zodat we om 15.30 aanrijden voor nog een tochtje van bijna 400 km naar de volgende camping in Sedona.

Onderweg staat een stukje Route 66 op het programma en we belandden bij een geweldig leuke stop onderweg, helemaal in de route 66 stijl met oude roestige auto's, billboards, zo'n Amerikaanse schommelbank en allerlei andere bijzondere objecten.
Hier wat souvenirs ingeslagen en snel verder op weg naar Sedona.

Uiteindelijk via bochtige wegen door de bergen in het donker in Sedona aangekomen dat om 21.30uur al aardig uitgestorven aandoet. De camper backwards strak langs een betonnen plaat geparkeerd en na en half uur kregen we al bezoek dat ons buitenlicht al uit moest. Nou, ben erg benieuwd hoe de omgeving eruit ziet waarin we morgenvroeg wakker worden.

Uiteindelijk wel een vermoeiende maar ontzettend leuke actieve dag gehad met een leuke trip over de eindeloos rechte wegen van Route 66.