Dag 23

Luieren aan het zwembad & fietsen in Monterey

Vandaag wat uitgeslapen en getrimd in het lager gelegen gebied rondom de camping. Bij daglicht ziet het er schitterend uit hier. De camper staat aan een soort van plein waaraan direct het toilet/douche gebouw is gelegen én een relatief groot zwembad met een weids uitzicht over de bergachtige omgeving. Na wat geluierd en gezwommen te hebben rondom het zwembad gaan we naar het nabijgelegen Monterey.

In Monterey huren we 2 fietsen waarmee we de omgeving willen verkennen. We fietsen eerst een flink stuk langs de Westkust van Monterey tot aan de prachtig gelegen Pebbles golfbanen. Langs deze fietsroute staan van die typisch Amerikaanse beach houses en in de zee is van alles te zien zoals pelikanen en zeehonden. Ten oosten van Monterey fietsen we nog langs de plaatselijke Marina waar het op de eindpier wemelt van de zonnende en herriemakende zeehonden. Rond 18.30 leveren we de fietsen in en rijden we terug naar Carmel waar we in het centrum eerst nog wat eten voordat we terug naar de camping rijden.

De eerste dag zonder de kids zit erop en we merken dat we ons al snel in onze nieuwe rol geschikt hebben. De kinderen hebben een goede vlucht naar huis gehad en via de eerste berichten via sms en whatsapp worden we op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het thuisfront.
Das mooi, dan kunnen we weer gerust gaan slapen.