Dag 6

Pirates Cove & jetskiën met de buren

Vandaag begon bewolkt met (gelukkig) een redelijk te hebben temperatuur van 34C.
Niek en Pieter zijn (weliswaar ieder apart) gaan trimmen in de ruige omgeving van de camping.
Helaas bleek het voor vandaag niet meer mogelijk te zijn om een jetski te huren.
Brigitte had al gezien dat de buren er 2 hadden liggen en knoopte 'spontaan' een gesprekje aan met de buurvrouw en antwoordde op de gebruikelijke vraag die Amerikanen bij een begroeting stellen 'hi, how are you doing' met 'not so good today, the kids are disapointed because there are no more jetski's for hire'. De jetski's van de buren bleken in ieder geval van henzelf te zijn, maar er werd in 1ste instantie verder niet écht op gereageerd.
Ondertussen is Brigitte bij de receptie gaan navragen waar ze nog wél verhuurd werden en bij Lake Havasu blijken er morgen nog 2 beschikbaar te zijn voor een halve dag. Nah, komt dat even goed uit ! Ligt zelfs op de route naar de volgende camping. Van de nood meteen maar een deugd gemaakt en bij de bar bij de receptie 2 cocktails samen met Pieter gedronken en met open mond gekeken naar hoe Amerikanen hier n weekendje doorbrengen met veel powerboats, bier & muziek . Het lijkt wel alsof alles mag hier, behalve alcohol drinken onder 21 dan, want daarvoor hebben we bij de ingang een bandjes om onze pols gekregen.

Bij terugkomst op camperplek blijkt de buren toch wel gevoelig te zijn geweest voor Brigitte's teleurstellende antwoord want de kids waren volop aan t jetskiën met de buren, inclusief wakeboards, rubberen zitjes erachter en noem maar op. Gelukt dus !
Het blijken vrij ruige buren op t water te zijn want iedereen is er wel n keer afgevallen in scherpe bochten en soms met snelheden boven de 60 mijl per uur.

De rest van de middag lekker relaxed aan de waterkant met n boekje & een drankje en 's avonds met z'n allen wezen uiteten in het restaurant waar we onze (mannen)ogen niet alleen uitkeken naar de bediening (ahum) maar ook een vrijgezellenfeest dat lekker ruw & luidruchtig op z'n Amerikaans gevierd werd. Nadat we nog een doos corona's bij de buren hebben afgegeven, als bedankje voor al de waterfun, redelijk op tijd gaan slapen omdat we morgenvroeg op tijd willen aanrijden.