Dag 3

Universal studio's & camper ophalen

Een gesplitst programma vandaag. De kids naar Universal Studio en Brigitte en Pieter halen de camper op. De dag weer gestart met een 'real american breakfast' waarbij al behoorlijk meer ervaring te bespeuren was tijdens doorgeven van de bestelwensen.

Universal studio's was geweldig ! Veel levensechte treinritten door allerlei rampensets met veel water, instortingen, elektrische kabelbreuken en vliegtuigen en treinstellen die (bijna) levensecht voor je neus neerstorten. En natuurlijk niet te vergeten 'the minions' die veruit ieders favoriet waren. Er werd zelfs nog een fast ticket in de 'mummie rij' gewonnen doordat Niek 15 secs van het liedje 'mama mia' wist te zingen waardoor de 100 min rij voor jurasic park in slechts 2 mins volbracht werd !

Na een kort cultureel bezoek aan de eerste Spaanse woning in downtown LA en waar Brigitte 'toevallig' weer als 'figurant' in een filmset belandde, via een lange trein/bus/wandeltocht (5 km te vroeg uit bus gestapt, ahum) aangekomen bij de 'Cruise America' die gelukkig nog nèt n half uurtje open waren. Via een hoop files snel de rest van de koffers nog opgehaald bij het hotel en via een ritje over Sunset Boulevard & Beverly Hills op de campingplaats in Malibu aangekomen. Daar snel de koffers leeggewerkt om vervolgens in Santa Monica de kids op te halen die daar vanuit Universal Studio's met een busrit naartoe zijn gekomen.

Rond 1.30 uur 's nachts nog ff de camper netjes achteruit insteken in het parkeervak, strak langs de electra, water & afvoer en we kunnen moe maar voldaan beginnen aan onze eerste nacht met z'n zessen in de camper.