Dag 4

De Bel Captain

Ons laatste dagje New York????. Wat doe je met je bagage als je om 12 uur uit je hotelkamer moet en om 16 uur wordt opgehaald voor je vlucht: je gaat naar de bel captain????. Een soort captain (baas) van de piccolo's volgens Roel. Hij past op onze koffers als wij nog even New York in gaan.

Omdat we al aardig de weg weten in New York gaan we eerst langs de Deli voor de vitamientjes (watermeloen) die we op 'ons pleintje' opeten. Voor we vertrekken gaan we nog even naar Times Square. Daar genieten we op de trappen van alle gekte om ons heen. Er lopen allerlei verklede mensen waar je mee op de foto kan en er zijn megagrote winkels (o.a. van M&M). In de winkel van SuperDry raken we Frank kwijt maar gelukkig vinden we hem na een kwartier zoeken terug????.

Dan is het tijd om terug te gaan naar het hotel. Van de bel captain krijgen we onze koffers terug en gaan we met de shuttle bus naar het vliegveld. Wij zijn niet van die wereldreizigers dus na een paar keer vragen (en van hot naar her gestuurd zijn) hebben we het hele vliegveld gezien en zitten we klaar bij de gate. Helaas heeft het vliegtuig 1,5 uur vertraging en wisselt de gate. Oh we hadden toch nog niet alles van het vliegveld gezien want na een wandeling van 10 minuten komen we bij de nieuwe gate. Daar horen we dat Roel en ik op rij 7 zitten (met extra beenruimte!) en Frank en Aniek op de exit row????. Als ze aan Aniek vragen of ze dat goed vindt, vindt ze het toch wel een beetje eng. Je moet dan namelijk helpen in case of emergency. Gelukkig is er geen emergency want we vliegen over de onweersbuien heen. Roel en ik hebben dat totaal niet door want wij slapen. Maar Frank en Aniek zien vanaf de exit row alles en luisteren naar deb liedjes (maar ik geloof niet dat dit iets met jou te maken heeft Debbie het is meer een moderne kreet waarvan ik nog niet precies weet wat die inhoudt).

Van het vliegveld met de klaarstaande bus naar de autoverhuur en dan naar het hotel. Daar komen we rond 1 uur 's nachts aan dus de hoogste tijd om te gaan slapen.