Dag 19

Elephant Seals

Vanochtend besluiten Frank en ik eerst een strandwandeling te maken, terwijl de kids langzaam wakker worden. Bij de 'Baywatch' toren hebben we nog wat foto's gemaakt. Eigenlijk wilden we vandaag niet te laat vertrekken, maar omdat de zon ook vroeg op komt en de lucht om 10 uur strak blauw is, hebben we toch eerst rustig ontbeten op ons terras met superuitzicht.

Daarna moeten we Santa Cruz echt verlaten en rijden we via de kustweg naar Pismo Beach. Op de kustweg zijn geweldige uitkijkpunten. De Oceaan heeft 2 kleuren blauw en we zien de mooiste baaien. We stoppen bij Ragged Point, het mooiste uitzichtpunt volgens de boekjes en nemen even de tijd om wat foto's te maken. Verder hebben we nog Elephant Seals (XL zeeleeuwen) gezien die lagen te zonnen op het strand.

Aan het eind van de middag komen we aan in Pismo Beach. Natuurlijk gaan we eerst even zwemmen. Daarna rijden we naar het strand en kijken op de hoge steiger naar de surfers die onder ons doorgaan. We genieten van de zonsondergang en op de terugweg naar ons hotel stoppen we bij een pizzeria. We bestellen een Large pizza die we met z'n vieren proberen op te eten. Maar dat lukt helaas niet (Large is echt te groot voor ons vieren). Op onze hotelkamer sluiten we de dag af met een potje presidenten.