Dag 9

Italian Sausage

Vandaag weer vroeg opgestaan. Na een quick breakfast in ons hotel stonden we om 10 uur op de Rim van Bryce Canyon. Deze Canyon is totaal anders dan de Grand Canyon. Dit zijn meer rode pilaren, echt geweldig. We besluiten omlaag te lopen de Canyon in. We hebben 4,6 km gelopen. Het begin was niet zo zwaar want we liepen naar beneden. Dit pad was echt super, zo mooi! Na elke bocht zagen we weer een prachtig uitzicht tot we helemaal beneden in de Canyon stonden. De rode pilaren waren net zo hoog als de torens in New York. We hebben ook chipmunks gezien (helaas zongen ze geen liedje:). Daarna moesten we natuurlijk weer omhoog en dat is bij 35 graden in de zon best zwaar.

Daarom hadden we 's middags wel een relaxmiddag by the pool verdiend. Het zwembad en de whirlpool in dit superhotel zijn geweldig dus dat kwam goed uit. Gelukkig kwam er later op de middag bewolking want we zijn behoorlijk verbrand (Aniek alleen aan de linkerkant, hoe ze dat voor elkaar gekregen heeft....).

's Avonds zijn we weer teruggereden naar Bryce Canyon voor de sunset en een lekkere pizza. Frank dacht dat de Italian Sausage salami was maar het zag er meer uit als het 'poepje van de chipmunk'.