Dag 1

Vertraging 2,5 uur pffff

Wat hebben wij er zin in!! Fred heeft ons gedropt op Shiphol. Alice & Klaas-Jan zaten al op ons te wachten voor het ontbijt bij La Place.
Maar wij hebben anderhalf uur in de rij gestaan voor onze koffers.Dus nog even knuffelen over de touwen was het enige wat we nog met Alice en Klaas-Jan konden doen. Jammer!!!!
En nu is het wachten geblazen tot 13.00 uur.pfff 2.40 uur vertraging.
En wij gaan zeker de vlucht in Dallas missen. Zoooo jammer. Het is nu 13.30 uur eindelijk gaan we taxiën. Nu maar afwachten hoe het in Dallas gaat verlopen...

In Dallas aangekomen eindelijk maar de vlucht naar Salt Lake City was al lang vertrokken. Nu weer ruim 2 uur wachten voor de omgebouwde vlucht,weer kunnen veel zeggen maar alles was keurig geregeld.
Toen de auto ophalen de man achter de balie zei dat het niet goed geboekt was,maar gelukkig begreep de dame aldaar hoe het wel moest. We zagen 2 grote wagens staan en ja hoor wij hadden de grootste pfff echt mega. Ik moest wel klimmen om er in te komen haha te weinig schoppen gehad. Na een rondje om de kerk zijn we al heel snel in ons hotel aangekomen Na ruim een dag reizen(7.20 Nederlandse tijd). Alles even mooi en lux. Dus daar gaan we morgen even lekker van genieten. Maar nu lekker wat drinken en heerlijk slapen. Welterusten allemaal.