Dag 2

Reisdag 2

Vanmorgen ons continentale ontbijt gegeten. Hier werd Karel niet vrolijk van. Geen ei, geen vleeswaren, geen kaas... Wat dan wel toast met jam of Philadelphia. 4 boterhammen met jam dus.... Er waren ook muffins en bagels,maar ja als ontbijt...
Daarna op naar de Greyline bus maatschappij voor de hop on hop off. We namen vandaag de download loop. En zijn met de Ferry naar Staten Island geweest. Langs Statue of Liberty en Ellis Island. Ook Brooklyn bridge vanaf het water gezien.
Daarna naar het 9/11 memoriaal museum. Wat was dat indrukwekkend zeg. Er staan ook nog wat onderdelen en de fundering van het originele gebouw. Er is nu gewoon een gebouw omheen gebouwd.
'S avonds weer iets Aziatisch gegeten in een eetbarretje. Gelukkig iets beter betaalbaar. Toen weer de hop on bus Genkmen terug naar het hotel. Afgezet op Times Square. Wat een drukte 's avonds daar. Een flink stuk lopen nog naar ons hotel, met bier en wijn voor op de hotelkamer. De hotelbar proberen we maar niet uit. Daar betaalden we eerder al bijna 14 dollar voor een biertje en een pine Apple juice.???? Nu met de beentjes omhoog en een drankje op onze hotelkamer. Het was mooi geweest voor vandaag.