Dag 22

Reisdag 22

Vandaag is het echt onze laatste dag. Morgen vliegen we terug naar huis. Blèhhhh. We ontbijten heerlijk in ons eigen hotel en hebben een geweldig buffet. Ook wel lekker zo op het einde. Ook is er vanaf het restaurant een prachtig uitzicht over San Diego. Het restaurant zit namelijk op de bovenste verdieping en het hotel licht op de heuvels van Old Town.
Na het ontbijt zitten we in dubio wat we zullen gaan doen deze laatst dag. We besluiten de ouderwetse hop on hop off bus te nemen. Zo kunnen we alle interessante plekjes nog aandoen zonder dat we in de file hoeven te staan of parkeerstress hoeven te krijgen. We laten de auto dus in de garag van het hotel staan. Het is werkelijk heerlijk weer in SD. Niet te warm en niet te koud. De bustour is heel vermakelijk. De chauffeur vertelt alle Inns en outs op een heel vermakelijke manier door muziek ondersteunt en de passagiers doen mee met al zijn grapjes en vragen. Bonuspuntje hoor! In de middag stappen we uit op Coronado. Dit is een soort schiereiland welke door middel van een enorme brug wordt bereikt. We besluiten even op Coronadobeach plaats te nemen en te genieten van de warmt en het heerlijke strand. We zien grote vogels met hun snavels naar beneden de zee induiken omheen visje T vangn. Echt een spectaculair gezicht. Wel lastig te fotograferen. Een filmpje werkt iets beter. Hierna gaan we terug naar de bushalte. Hier is een tof restaurantje waar we willen lunchen. We nemen een soort clubsandwich met patat wat een enorme maaltijd blijkt, die we niet op kunnen zoveel. Hierna besluiten we in de bus te blijven tot het eindpunt om daarna bij het hotel nog aan het zwembad te genieten van onze laatste dag.
Het avondeten wordt nog best lastig. Karel wil geen Mexicaans meer maar we willen ook niet met de auto op zoek naar een restaurant. Het moet dus toch iets vlakbij het hotel worden. Uiteindelijk vinde we een Italiaans specialiteit restaurant. Geen pizza's, maar wel overheerlijke pastagerechten. We nemen op aanbevelen van de serveerster het speciale dagmenu met seafood. En een salade van het huis. Het is spaghetti met schelpdieren, kreeft, mosselen, kokkels, garnalen etc. Echt heerlijk. Als nagerecht (enige keer datwe een nagerecht bestellen), delen we samen een tiramisu.
Hierna lopen we voldaan terug naar ons hotel voor onze laatste overnachting.