Dag 21

Highway one

Dag 21 en 22 mei
Woensdag 27 en donderdag 28 mei.

We vertrekken uit Malibu beach om de highway 1 te gaan volgen naar San Francisco. Waar het eindpunt zal zijn van onze camperreis. De route volgt grotendeels de directe kustlijn met af en toe een ombuiging waar we door de velden met akkerbouw komen. We zien kilometers lange velden met aardebeien en bietjes. In de middag, de zon is inmiddels doorgekomen naderen we weer de kust en besluiten om kamp te maken in Pismo beach. Een klein strandplaatsje. We zoeken een camping. Het is te koud om mijn nieuwe bikini, in Malibu gekocht uit te proberen maar het is wel lekker om heerlijk uit te waaien langs het strand.

De volgende dag gaan we verder over Highway 1 en deze dag gaat helemaal vlak langs de kust. Het strand maakt vaak plaats voor grote rotspartijen. En met de zon erbij ziet het er allemaal geweldig uit. We bewaren de laatste 150 km voor morgen. We vinden een mooie natuurcamping. In het bos, hoog tegen de berg en wederom met uitzicht op de pacific. Strand is hier niet maar we kunnen wel een trial (wandeling via een natuurpad) volgen naar de zee. Prachtig pad door de bossen, bloemenvelden, watervallen, allemaal even groen en het ruikt heerlijk naar al die bloemen en we komen uiteindelijk uit bij een grote rotspartij waar de waterval uiteindelijk uitkomt in de zee. We blijven hier een uurtje zitten en genieten.
Als we weer terug zijn bij de camper is het tijd voor de bikini. 1 van de weinige keren deze vakantie. Vanavond gooien we het laatste vlees op de bbq. We moeten de kliekjes gaan opmaken. Prachtdag.