Dag 23

San Fransisco

Dag 23 en 24

Zaterdag 30 mei
en zondag 1 juni

Van travelers nu nog even 2 dagen toerist spelen. Vanmorgen vroeg de camper teruggebracht. Alles ging heel snel. We hebben dan ook geen problemen gehad onderweg. Taxi genomen naar het hotel. En ’s middag zijn we gezellig met de tram downtown gegaan. Lekker geslenterd. Een markt bezocht op Fisherman’s Warff. Door ChinaTown geweest en uiteindelijk ’s avonds gegeten in Little Italy. Allemaal verschillende wijken van een indrukwekkende stad.
Zondag nemen we de hop on- hop of bus en laten we ons als echte toeristen de hele stad door rijden in een cabrio dubbeldekker. Na 4 dagen San Francisco (2 aan het begin en 2 aan het eind) beginnen we een aardige indruk te krijgen hoe de stad in elkaar inzit. En we (her)kennen al verschillen plekken Uiteraard gaan we nog even een keer heen en weer over de Golden Gate Bridge. We zoeken nog even de kronkelweg van Lombard street op. Om 7 uur hoppen we voor de laatste keer de bus op naar pier 39 en gaan fish en chips eten (hadden we nog helemaal niet gedaan. En dan pakken we voor de laatste keer het trammetje richting hotel. Morgen wacht het vliegtuig op ons.

Slot:
Weer veilig thuis. Einde van een heel bijzondere vakantie. Ontzetten veel gezien en genoten. Heel veel herinneringen mee naar huis genomen waar we nog heel lang van kunnen nagenieten.