Dag 1

We zijn er!

En dan landen we op het vliegveld Newark in New York. Eindelijk! Douane, bagage en dan transfer naar hotel, het gaat allemaal vlot. De busrit naar het hotel, dwars door Manhattan duurt iets langer door het vele verkeer en de opbrekingen van wat straten. Maar we komen veilig aan bij het Skyline Hotel. Wow, we zitten maar 20min lopen van Time Square. Dus 3x raden wat we eerst hebben gedaan! Ondanks het tijdsverschil met NL gaan we maar meteen van NY genieten. We lopen over Time Square en kijken ons ogen uit. We Geen lekkere pasta en lopen vervolgens naar het Rockerfellercentre waar we naar het dak gaan, 67 etages hoog.... Top of the Rock!
Ze schieten ons zowat omhoog want binnen enkele seconden zijn we al op de 67e verdieping. We hebben dit bewust aan het eind vd middag gedaan ivm het licht. WOW Fenomenaal! Wat een uitzicht ..... we zijn hier meer dan een uur gebleven en zagen zelfs de zonsondergang.
Wat wel nog heel bijzonder was, Milou stond daar ineens naast haar klasgenootje die ook daar was met haar moeder. Hoe is het mogelijk dat we die nu net daar tegenkomen.
En dan komt de man met de hamer en lopen we terug naar het hotel. Om 22.00uur gaan de lichten hier uit....pfffff moe en zeer voldaan.