Dag 7

Reisdag en bij familie

Goed uitgeslapen en na een lekker ontbijt met Henk en Helen, hebben we afscheid van elkaar genomen en hen reuze bedankt voor alles wat ze voor ons gedaan hebben. Toch een hele prestatie op hun leeftijd!
Omdat het plaatsje Carnavan met een kleine omweg ons naar Algonquin Park zou brengen, zijn we daar naartoe gereden. In Carnavan woont namelijk een andere zus Gretha met haar man John. We hadden geen afspraak met hen en reden dus op goed geluk er naar toe. Onderweg toch maar gebeld, maar ze namen niet op. Daar aangekomen was het huis verlaten. Gretha en John wonen in een mooi huis aan een meer .Toen we aan het overleggen waren waar we zouden gaan overnachten kwamen Gretha en John aangereden. Zij waren reuze verrast en vonden het erg leuk dat wij langs kwamen. Het werd al met al een geslaagd samenzijn. We hebben bij hen op het erf overnacht.
In Minden zagen we nog de zandzakken voor de huizen liggen. Een paar dagen daarvoor was het water van de rivier erg hoog gestegen en in de straten in gestroomd.