Dag 15

Reisdag naar Quebec

We zijn vroeg opgestaan omdat de reis van 400 km door de bergen wel wat tijd zal gaan vergen. We wilden nog wat extra van de natuur in de bergen genieten. Onderweg zagen we de nodige meertjes, boomsoorten en vergezichten. Het was een fantastisch gezicht.
Onderweg hebben we de camper bij een speelveld geplaatst om even wat te eten en van chauffer te wisselen. Op het speelveld stond een bank met tafel daar hebben we lekker onze boterham en abrikozen genuttigd. De druiven lieten we nog even liggen, want we zagen wat keep-fit apparaten/oefeningen. Dat leek ons een goed idee, zo konden we de ledematen lenig houden. Na de nodige oefeningen kwamen we bij de tafel terug en lagen de abrikozen pitten over de tafel verspreid en was ons trosje druiven verdwenen. Was toch de kraai ermee aan de haal gegaan!!
Bij Quebec kwamen we in een korte file, verkeer bij de grote steden is veel drukker dan zo onderweg. Rond 17:00 uur kwamen we op de camping De la Joie, die op een heuvel gelegen is aan. We kregen een mooie plek ergens bovenin. De plekken zijn wel allemaal mooi vlak gemaakt en van water, stroom en afvalput voorzien. Ook het sanitair gebouw ziet er schoon en verzorgd uit. Overal op de campings tot nog toe zijn de toiletten voorzien van papier.
De camping bood ons de service om ons naar de stad te brengen: 9:00 uur weg en om 18:30 uur weer opgehaald. Dat leek ons wel wat. Dus hebben we die besproken.