Dag 2

Citytour

Goed geslapen, maar vanwege het tijdverschil, toch wat vroeg wakker. Voor het ontbijt hoeven we niet op zoek. In dit hotel is dat inbegrepen. Het staat in de lobby opgesteld, het is erg eenvoudig, gelukkig voor ons voldoende want we ontbijten niet uitgebreid. Met wat vers fruit en een croissantje is onze maag voldoende gevuld.
Wat zullen we vandaag gaan doen? We boeken een stadstour en een harbour tour. We stappen op de "hop on & hop off" bus naar Fischermans Warf. Daar moeten we op de volgende bus overstappen. Blijkt deze bus al vol te zitten, dus besluiten we om eerst deze omgeving te verkennen. Erg gezellig en omdat het nog vroeg is, niet druk.
Na een kleine lunch, shrimps & chips en een shrimps & crab sandwich, besluiten om de harbour tour van 13.15 te nemen. Deze tour brengt ons naar de Goldengate brug en een rondje rond Alcatraz. Indrukwekkend om die brug vanaf het water te zien en er onder door te varen, zeker de moeite waard.
Daarna terug naar het opstappunt voor het vervolg met de blauwe lijn van de "hop on & hop off" bus. We hebben besloten om de hele rit uit te zitten en eindigen weer op Union Square, waar we in de ochtend ook zijn opgestapt.
Terug in het hotel is het gratis Happy Hour, waar dan dus ook maar gebruik van maken.