Dag 17

Dagje Zion park

We zitten nog in de staat Utah, dus hebben we ook weer te maken met een tijdsverschil, wat we niet verwacht hadden. We slapen vandaag lekker uit en gebruiken het ontbijt op de kamer.
Vanaf ons balkon hebben we zicht op de stijle wanden van de canyon. De herten lopen voor onze lodge langs, wat wil je nog meer.
We besluiten om het vandaag rustig aan te doen en een wandeling in de directe omgeving van de Lodge te maken. We nemen de shuttlebus en wandelen via de grutto route terug naar de lodge. Daar aangekomen is het een drukte van je welste. De zoveelste touring bus heeft weer een groot aantal gasten bij de longe afgezet naast het grote aantal bezoekers die dagelijks het park bezoeken. We besluiten eerste te lunchen, want het is gaan regenen. Dat is voor het eerste op onze reis, maar heeft wel tot gevolg dat we onze plannen moeten aanpassen.
Die middag nemen we de shuttlebus naar Springdale, dat ligt net iets buiten het park, maar daar rijdt ook een shuttlebus, dus moeten we bij de ingang van park overstappen op een andere bus.
Tegen het einde van de middag nemen we de shuttlebus terug en bestellen een pizza, die we later op de avond in de kamer lekker oppeuzelen. Er zijn meer gasten die dat doen, want in de hal staat een magnetron waar druk gebruik van wordt gemaakt.
We doen het die avond wat rustig aan, morgen hebben we weer een lange rit voor de boeg naar Death Valley, nee geen episode van Star Wars.