Dag 6

De omgeving van Pismo Beach verkennen

Vandaag is het zondag. Eerste een heerlijk ontbijt gehad, is inbegrepen bij dit hotel. Wat doen Amerikamen op een zondag, nou als je in Pismo Beach woont ga je zeker naar de beach, of naar het strand zoals wij zouden zeggen. Wij dus ook maar die richting op, maar Corine wil ook nog even naar de outlet storen, waar ze gisteren die leuke tas heeft gezien, wil hem toch maar kopen!
We rijden door verschillende wijken met enorme huizen veelal met zeezicht. Een die te koop staat moet bijna 2 milj dollar opbrengen, helaas niet binnen ons budget, maar zouden we hier wel willen wonen vragen we ons af. We staan ineens voor een pelikanen kolonie die op een aantal rotsen hun toevlucht hebben genomen. Blijkbaar is dit hun vaste plek, want het is te ruiken. In het water ontdekken we nog een aantal zeehonden die daar aan het dartelen zijn.
Na de lunch, waar we ingesprek raken met een stel dat met oldtimers op reis is, hun van is uit de 60 er jaren, dat is een echte klassieker en ze blijken ook in ons hotel te overnachten, nog wat gewandeld.
Daarna naar het outlet center voor de broodnodige shopping!