Dag 21

Onderweg naar Brass Lake

Vanmorgen zag ik op de thermometer op het balkon dat het drie graden was, dus er zal wel nachtvorst zijn geweest. We ontbijten weer in ons appartement en rond 10 uur doen we de koffers in de auto. Eerst drinkt Corine nog een cappuccino in de lobby. Het ziet er met de brandende open haard en de Haloween versiering erg gezellig uit.
Eerst de Jeep weer van benzine voorzien, want we gaan vandaag via de Tioga Pass naar het Yosemite National Parc. Onderweg begint het te miezeren en bij het binnenrijden van het park gaat de miezer over in natte sneeuw. Het moet niet gekker worden, want twee dagen geleden reden we in meer dan 100 graden Fahrenheit, dat is rond de 37 graden en Nu rijden we hier in de natte sneeuw.
Uiteindelijk rijden we op goed 3000 meter en gaat het echt sneeuwen. We stoppen onderweg meerde malen om foto' s te maken en ook nu zijn er een groot aantal toeristen onderweg. Vooral het laatste deel van de rit is een slingerende weg, waar geen einde aan lijkt te komen.
Rond drie uur komen we aan in Bass Lake, maar onze kamer is nog niet klaar, dus gaan we eerst lunchen. Als we inchecken krijgen we te horen dat we een upgrade hebben gekregen. Zouden we eerste een chalet krijgen, krijgen we nu een suite met een eigen jaccouzzi en zicht op het meer.
We blijven hier maar een nacht, morgen rijden we door naar Sonoma, voor de laatste twee dagen van onze reis.