Dag 9

Onderweg naar Las Vegas

Na een uitgebreid ontbijt, scrambled eggs met hash Brown met spek en toast voor mij en een healthy breakfast voor Corine hebben we Los Angeles achter ons gelaten.
Nu geen kustwegen meer maar enkel nog snelwegen of Highways zoals ze hier genoemd worden. Maximum snelheid is 65 Miles dat is net iets meer dan 100 km per uur, maar het lijkt hier veel harder als dat ik 120 in Nderland rij. Vreemd
Het is een lange rit naar Las Vegas, zal meer dan 4 uur in beslag nemen zonder stops, maar we stoppen zeker een keer. De omgeving is erg dor en ziet er uit als een vorm van woestijn. Er wordt zelfs geadviseerd de airco uit te zetten om de motor niet te oververhitten, maar dat doen we maar niet want de temperatuur zit dik in de 30 graden, maar gelukkig wat bewolkt en dat scheelt kan ik je vertellen.
Onderweg bij een outlet mall gestopt en toch maar weer wat gekocht.
Rond 4 uur zien we Las Vegas in de verte opdoemen. Inderdaad letterlijk een in de woestijn uit de grond gestampte stad.
We rijden de stad binnen en rijden gelijk al over The Strip met Alle hotels er aan. Ons hotel ligt een blok van deze hoofdweg. Tuscany hotel is een suite hotel, en die suite hebben we gekregen ook, compleet met bankstel, eethoek, keukenhoekje en twee Queen size bedden.
We besluiten om maar gelijk de stad te verkennen, want ze zeggen niet voor niets Crazy Las Vegas. En dat is niets te veel gezegd.
Vooral s' avonds komt de stad tot leven.