Dag 23

Sonoma in de wijnstreek

We verblijven in de Best Western Inn of Sonoma. Sonoma ligt in de wijnstreek van Californië en dat hebben we gisteren al gemerkt. Onderweg liggen de ene na de andere wijngaard langs de CA12-N die we gevolgd hebben. Daar hebben we al wat foto's van laten zien.
Het ontbijt is hier inbegrepen, dus we nemen het er van. Toast met een ommelet, koffie of thee, heerlijk genieten, maar wel wat extra calorieën, maar daar denken we nu niet aan, dat moet er later wel weer van af.
We besluiten om het deze laatste dag wat rustig aan te doen en gaan shoppen, nou ja rustig, dat slenteren daar wordt ik anders aardig moe van, maar Corine vind het heerlijk. Ik zit rustig te wachten op een bankje te genieten van de zon, tot ze besluit om naar de volgende winkel te gaan. In dit geval is ze ook op zoek naar een kledingstuk voor een kennis, maar helaas we slagen niet voor haar. Wel voor onszelf en zelfs ik heb een mooie polo gescoord.
In de middag rijden we langs de wijngaarden en nemen bij een proeverij een heerlijk glas rosé. We sluiten de dag af met een diner in een restaurant naast ons hotel en praten nog uitgebreid na over alle indrukken die we de afgelopen dagen hebben opgedaan. Wat was het mooiste hotel, of de mooiste tour die we gedaan hebben, of wat vond je van de show in Vegas die we gezien hebben?
Het was allemaal in een woord geweldig en we hebben er intens van genoten en zeker als we de foto's over een tijdje weer bekijken dan zullen we nog nagenieten.
Inmiddels hebben we ingecheckt voor onze vlucht morgen en zijn de stoelen gereserveerd. Omdat we tegen de klok in vliegen hebben we confort stoelen geboekt, met iets meer beenruimte en de rugleuning kan iets verder naar achteren. Hopelijk kunnen we wat slapen.
Nu vroeg naar bed, we moeten er morgen om 6.00 uur uit, om een uur later te ontbijten en om half acht op weg te gaan naar het vliegveld in San Fransisco. Dat is altijd nog een uur en een kwartier rijden, maar ik verwacht druk verkeer. We moeten de auto om 9uur inleveren, maar weet niet af we dat gaan halen, we zien het wel.
Het vliegtuig gaat om 13.45 de lucht in dus we hebben tijd genoeg als we eenmaal op het vliegveld zijn. Dan staan de de volgende morgen weer op Schiphol en komt Tobias ons ophalen.

Ik heb een hoop leuke reacties gehad van jullie op deze reisverslagen. Bedankt daarvoor, ik ga er van uit dat jullie ook een beetje hebben genoten, maar mijn advies, als het even kan en je hebt de tijd, doe het ook. En trouwens Jan Doets heeft als reisbureau een uitstekende taak gedaan in het samenstellen van deze reis. Zie dit als een aanbeveling.

Wat ons betreft blijft het niet bij deze reis.
Groet Corine en Hans