Reisinformatie

 • Beheerder van de reis: Harry Klomp
 • Bestemmingen: -
 • Titel: Golden state
 • Soort reis: Autorondreis
 • Reisdoel: Familie Vakantie
 • Periode: 03-08-2016 tot 26-08-2016
 • Reisomschrijving:

  Woensdag vertrokken en exact op tijd en zonder luchtzakken onderweg, aangekomen op LA international AirPort. Daar ging het land binnenkomen een stuk vlotter en vriendelijker dan de ervaringen van New York. Na de immigration door naar Hertz waar we onze huurauto konden ophalen. Dat was direct een indicatie van de afstanden hier binnen LA. Nadat de mevrouw achter de balie ons tevergeefs allerlei dingen had proberen aan te smeren (" jullie zijn echt heel erg onderverzekerd, en jullie zijn fully responsible als er iets gebeurt...") konden we eindelijk de auto meenemen. Een Jeep met voldoende ruimte.
  Vervolgens de rit naar het hotel. Dat duurde langer dan verwacht omdat we er pas later achter kwamen dat we niet op Sunset boulevard zaten maar op WEST Sunset boulevard....Maar goed uiteindelijk kwamen we veilig aan en hadden we al een mooie rondrit gehad door LA ????. Vervolgens zijn we de Seven 11 ingedoken voor wat water en kleine boodschapjes en vonden we een Subway voor een lekker broodje. Om 19.30 plaatselijke tijd (in NL inmiddels dus half 5 in de nacht hadden we er bijna 24 uur opzitten en vielen we als een blok in slaap in onze typisch Amerikaans motelkamer (eenvoudig maar prima). Bedden als trampolines maar geslapen als een blok en het klokje bijna rond.

  Vandaag 4 aug was onze eerste echte dag in LA en die hebben we echt goed benut!, Om 09.30 liepen we al op de walk of fame midden in Hollywood. Prachtig weer en een heerlijk windje! Vervolgens een erg leuke Tour gedaan in een open busje door Hollywood en Beverly Hills inclusief leuke verhalen en de huizen van de rich and famous! Heel erg leuk. Vervolgens geluncht bij Hooters, eten viel tegen maar de bediening was prima! Toen de auto weer gepakt en naar Venice beach gereden. Wat een heerlijke stranden, boulevards en wat een relaxte sfeer daar. Max ging op zijn pennyboard en wij hebben allebei een fiets gehuurd om daarop heerlijk slingeren op een pad langs het strand naar Santa Monica te rijden, heerlijk op de pier geflaneerd en toen naar third street boulevard gegaan zodat deze van de bucketlist van Max kon ????
  Overigens een heel leuk deel van Santa Monica. Toen snel weer terug om op tijd de fietsen te kunnen inleveren en een heerlijke hamburger naar binnen te kunnen werken. Nu zit ik op de hotelkamer dit korte verslagje te typen waarin ik uiteraard lang niet alles kwijt kan ( moet namelijk nog slapen ook). Morgen staat de rit naar SAN Diego op het programma. Daar blijven we ook twee nachten. We zijn heel benieuwd. Tot nu toe is het echt ontzettend leuk en gezellig!! Morgen mag Inge een stukje schrijven en kunnen we misschien ook al wat foto's toevoegen!