Dag 1

Reisdag 1

Vrijdag 10 september
Het was wel lachen want Peter heeft het steeds over een hotel in Uitgeest gehad maar bedoelde Uithoorn, ligt een beetje dichter in de buurt van Schiphol!!
Goed hotel, na aankomst op het terras de start van onze vakantie gevierd en vervolgens heerlijk gegeten bij de Italiaan.

Zaterdag 11 september
Op tijd op Schiphol dat is een goed begin om zo dicht in de buurt te ijn en niet bang te zijn voor files enz.
We hadden Option Plus geboekt dus hadden voorrang bij het inchecken, boarden enz.
En we kregen aan boord een flesje Prosecco met snacks enz.
De reis is goed gegaan, prima zitplaatsen met 2 naast elkaar voldoende beenruimte en dicht bij de wc, ook niet onbelangrijk.
Aangekomen op Vancouver waren we snel de douane door en stonden we buiten en daar stond een prachtige lange zwarte limousine op ons te wachten, dat had Peter geregeld. We voelden ons als vorstinnen.
Hotel midden in het centrum, geloof het of niet: we zitten op de 27e verdieping met een prachtig uitzicht op andere mooie gebouwen met de Englisch Bay op de achtergrond.
Na ons opgefrist te hebben op pad, de zon schijnt temperatuur is goed.
Het is redelijk druk met verkeer, maar alles gaat rustig, er wordt niet getoeterd of geschreeuwd.
We zijn naar het Vancouver Convention Centre gelopen bij Coal Harbor, daar in een Ierse pub lekker gegeten.
Daar is het Vancouver Harbor Flight Centre gevestigd dus we hebben veel watervliegtuigjes zien stijgen en landen, geweldig. Het is een mooi uitgaanscentrum , We hebben het Olympic Cauldron gezien waar de ceremonies werden gehouden tijdens de Olympische Spelen.
Rond 9 uur waren we terug in het hotel, we vielen nog net niet om van de slaap maar het was tijd om te gaan slapen voor weer een nieuwe dag, vol moois.