Dag 2

Camper ophalen bij Cruise America

Door het tijdsverschil van 9 uur waren we vanmorgen erg vroeg wakker en dan bedoel ik ook echt vroeg namelijk voor 3 uur. Dus nog maar een keer omgedraaid en het uitgesteld tot 7 uur om op te staan.

We hebben wel lekker geslapen in onze luxe hotelkamer. Na een heerlijke douche zijn we naar het restaurant gegaan om te ontbijten. Amerikaans dus met pancakes jam en scrambeld eggs . En heel veel koffie die nog eens goed smaakte ook. Goed begin dus van de dag.

Om onze stramme lichamen wat soepeler te maken zijn we even naar het Venetian hotel gewandeld. Een hotel met een buitengewoon mooi shopping centre geheel in italiaanse sferen. In dit shopping centre zit ook een vestiging van Carlo’s Backery. Bekend van TV. We zijn er wel even geweest maar het goedkoopste gebakje was 5 dollar en zag er niet eens lekker uit. En ook hadden we goed ontbeten dus geen honger.

Terug naar het hotel maar weer om uit te checken. Vanuit het hotel naar het verhuurstation van Cruise America was ongeveer 25 minuten rijden. De chauffeur van de hotelshuttle was een gezellige babbelaar dus we waren er voor ons gevoel heel snel.

Bij Cruise America was er maar 1 klant voor ons en na ongeveer 20 minuten kregen we de camper toegewezen. Na een inspectie voor de binnen en buitenzijde konden we op pad. Wel nog even gebruik gemaakt van de weggeeftafel. Op deze tafel liggen spullen die mensen over hebben na afloop van hun reis en dus overdragen aan nieuwe huurders. Dus 2 kussens een dikke slaapzak en 8 rollen toiletpapier rijker vertrokken we naar de wallmart.
De Wallmart is de plaatselijke Deen maar dan 50 keer zo groot. Hier even onze voorraad water frisdrank etc ingeslagen en ook een BBQ gekocht voor deze trip. Uurtje later hebben we eerst maar even de net gekochte broodjes en beleg getest en de keuze was juist, het smaakte prima.

Na het eten zijn we naar de eerste camping gereden ongeveer 12 kilometer verderop. Sam’s Town KOA. Eeven ons aanmelden en toen verder naar de plek. Hier hebben we op ons gemak de camper in orde gemaakt. De koffers uitgepakt alle voorraad op de juiste plek en het bed opgemaakt.

“s avond hebben we nog niet zelf gekookt maar gegeten bij de Panda Express. Lekkere nudels en gewokt vlees en groente.
Morgen vertrekken we redelijk vroeg om naar Lake Isabella te rijden hopelijk dan weer een update.