Dag 28

inleveren van de camper en fremontstreet

Inleveren van de camper.
Vandaag gaan we afscheid nemen van de camper. Gisteren hebben we alles ingepakt en vanmorgen de camper inlever gereed gemaakt. Eerst uitgeveegd en daarna alles afgenomen en gedweild. Hij ziet er van binnen nog beter uit als toen we hem ophaalden 4 weken geleden. Ook al heeft de camper al wat mijlen achter de rug, hij is over de 70.000 gegaan deze vakantie, voldoet hij nog uitstekend al zijn er wel wat rammelende onderdelen zoals dakraampjes. De rest was gewoon prima, koelkast vriezer gaststel magnetron, alles werkte prima en waren voor ons ideaal.
De camper kon vanaf 09:00 ingeleverd worden en gezien de barst in de voorruit waren wij er om 09:05 met benzine en gastank op het juiste niveau. Samen met de dame van Cruise America een rondje gemaakt en zelf de barst aangewezen. Dit werd zeer positief opgenomen. De schade werd genoteerd en vervolgens moest ik binnen een schade formulier opmaken. De schade wordt via een standaardlijst bepaald en deze moeten we gaan verhalen op de verzekering die we afgesloten hebben. Gelukkig niet de 1000 dollar waar we bang voor waren.
We hebben de give a way tafel gevuld met onze overgebleven spullen. Maar dat was niet veel want we hadden juist ingekocht.
Het inleveren ging dus erg vlot dus wij zijn vroeg vertrokken naar ons hotel op Fremontstreet. De kamer was dus nog niet beschikbaar, wel konden we de koffers afgeven. Dus dan maar naar een outletcentrum op loopafstand. Hier gelijk even een paar nieuwe korte broeken gekocht. Tja 36 graden dus korte broek is geen overbodige aankoop toch.
We zijn in de middag op het terras van ons hotel de 4 Queens gaan zitten. Gewoon kijken naar alle passerende mensen. Vlak naast het terras staat een podium en hier werd het steeds drukker met fotografen, maar ook diverse cameraploegen van de regionale zenders, waarom geen idee. Dus lekker blijven zitten en kijken. Uiteindelijk bleek dat de Knights het plaatselijke Ijshockey team de hoogste Leage heeft bereikt, De NHL. De samenkomst was dus de perspresentatie van de nieuwe coach en de sponsorovereenkomst met de D het Casino naast de 4 Queens. Leuk om mee te maken.
Tijd om onze kamer te bekijken. We kregen een Upgrade dus het werd een suite. ik zou zeggen kijk naar de foto's en oorddel. wij vonden het prima.
De avonden op Fremonstreet zijn een beleving op zich, er lopen hier veel mensen die straatartiest zijn en hun kunstje doen. Breakdance etc maar ook go go danseressen politieagenten in vreemde uniformen. Dit alles zodat ze gefotografeerd kunnen worden met de toeristen tegen een kleine vergoeding uiteraard.
Ook zijn er diverse podia waarop dj’s en bands optreden. En natuurlijk op de hele uren de show van ongeveer 10 minuten waarbij de 12.5 miljoen ledlampen een gigantisch beeldscherm vormen. Super gaaf om te zien en te horen.
Wij hielden het om 24:00 voor gezien maar vanaf onze kamer konden we nog enige tijd het uitgaansleven meemaken.