Dag 29

Terug naar Nederland

Aan al het moois komt een einde. ook aan een wereldvakantie van 4 weken in de Verenigde Staten. Vanochtend dus inpakken en naar het vliegveld. de vlucht gaat om 12:53 en we konden niet online inchecken. Dus gewoon maar op tijd gaan, je weet tenslotte niet of ik er uitgepikt wordt bij de security check. Uitchecken ging in ieder geval binnen 5 minuten. Dan loop je naar buiten en vraagt de portier wilt u een taxi of met een limo. We kijken elkaar en besluiten deze vakantie in stijl af te sluiten dus in een mooie Limo met vrouwlijke chauffeur hebben we ons naar het vliegveld laten rijden.
Leuk om zo nog een keer langs de strip te rijden. En dan de gezichten van de mensen bij het vliegveld. ze willen wel even weten wie er per limo komt. Nou wij dus.
De check in verliep soepel en dus ruim op tijd naar de security.
Het ligt dus niet aan mij, ik mocht dit keer zonder me helemaal bloot te geven doorde controle. Dan maar naar de Starbucks om de tijd te doden.
We vliegen eerst naar Salt Lake City en dan door naar Amsterdam. De eerste vlucht is ongeveer 1 uur en we kunnen nog even genieten van een bovenaanblik van de grand Canyon.
Vervolgens hebben we een uur of 5 de tijd voor de volgende vlucht naar Amsterdam.
We zijn de tijd doorgekomen en de vlucht vertrok op tijd. dankbaar voor de extra beenruimte die we geboekt hebben maar alsnog met weinig slaap zijn we om 14:05 uur geland op Schiphol. even gewacht op de koffers en toen door met de trein naar Huis het zit er op. Ik ga nog 1 update toevoegen, een soort naschrift voor de rest was dit mijn reisverslag ik hoop dat jullie er van genoten hebben en mochten er mensen vragen hebben mail me gewoon want het was helemaal te gek. Wij gaan zeker weer terug.