Dag 16

Jackson KOA campground

Onwetend wat Feyenoord heeft gedaan, dus met het idee we zijn kampioen, hebben we vanmorgen moederdag gevierd. Moeders heeft weer een heerlijk ontbijt gemaakt. Het zag er niet naar uit dat we nog voor vertrek wifi zouden krijgen dus snel douche gepakt en camper afgekoppeld voor de reis naar Jackson. Vandaag wilden we naar de KOA waar we in 2007 met San, Marc en Tess hebben gestaan. Jackson. Voor de route hadden we ’Bea’ niet nodig want KOA campground lag aan de weg vlakbij Jackson. 10 mile voor Jackson reden we een KOA voorbij, volgens ons niet de juiste. Tot aan Jackson geen KOA te vinden….Shit, dan was het toch de KOA die we moesten hebben, weer 10 mile terug. Er is helaas weinig van de echte KOA campground over. Het terrein is bijna volgebouwd met blokhutten en maar 12 plekken voor campers. Met de blokhutten verdienen ze in de winter veel meer was het antwoord. Dus hier blijven we maar 1 nacht en morgenvroeg Teton NP in.
We zijn nog aan het eind van de middag naar Jackson downtown geweest. Ook daar is veel bijgebouwd wat het allemaal wel gezellig maakte. Helaas, net als in Durango, teveel juweliers en souvenirs winkeltjes met Aspen prijzen.
We hebben beperkt wifi waardoor we af en toe verbinding hebben. Al de tweede KOA campground waar er problemen zijn met verbindingen. Maar we proberen nog wel het verslag met foto’s door te sturen.
Verslag van gisteren bij de MAC (onze tweede keer deze vakantie) verstuurd, dat ging net. Ook hebben we het verslag van Excelsior-Feyenoord gelezen……..huilen geblazen maar hopelijk gaan ze het in de kuip afmaken.
Morgen gaan we Teton NP in…. We zijn een dag te vroeg voor de besproken plekken in Yellowstone dus gaan we kijken of we nog iets kunnen vinden