Dag 4

Las Vegas

Vandaag hebben we uitgecheckt bij Tuscany Suites. Al vroeg hebben we de koffers en vele losse tasje bij elkaar geveegd. Nu blijkt al dat we een tas of koffer te weinig hebben. Stoppen met shoppen....... Voor het uitchecken hebben we eerst even een ontbijt bij Tuscany genuttigd. Was zeker niet slecht. Het verblijf in Tuscany Suites is ons weer goed bevallen. Ruime en schone kamers, tropische omgeving waar je nog rustig bij het zwembad kan liggen (zie foto's). Ook het complex ziet er perfekt uit, geen peukkie of papiertje zie je liggen.
We waren rond 11:00 uur bij Road Bear om de camper op te halen. Deze stond reeds klaar, alleen paperassen afhandelen en rondje rond de camper voor acceptatie. Nadat allen spullen van de auto in de camper waren overgeheveld is Cor de boel gaan inrichten. Ik heb de auto naar airport teruggebracht en taxi genomen om Cor te ondersteunen. Volgens Cor hebben we in de camper nog genoeg ruimte over in....dus waarom stoppen met shoppen.
Rijden met Camper was even wennen maar al snel rolde mee met het drukke verkeer in Las Vegas. Na 10 mile ging de rechter spiegel gek doen. Hij draaide langzaam naar binnen waardoor ik geen zicht had op de rechtervlak. Toch echt hinderlijk dus even gestopt bij Walmarkt voor een schroevendraaier. Gelijk de nodige spullen ingeslagen voor de komende dagen. Barbecue gekocht om 's avond lekker buiten te eten. Spiegel vastgedraaid maar an2 mile weer het zelfde. Morgen even langs Road Bear rijden want zo ga ik niet de snelweg op. ook al hebben we nu een betere navigatie systeem (Bea)
Met de nodige voedsel zijn we Oase campground gereden. Ook daar hebben de vrienden van Trump huisgehouden. Wat ooit een mooie vrijstaande campground was is nu gedeelte ingebouwd en ligt ook dicht bij een nieuwe rijksweg. Campground is nog even prettig maar de oase van rust is wel een beetje verdwenen. Na een toch wel drukke dag hadden we geen zin om zelf eten te maken maar ook geen zin om lang in een restaurant te gaan zitten op een T-bone. Dus zijn we naar Panda (ja, alweer maar het is zo lekker) gereden en in besteld voor To-Go. Dit lekker bij de Camper met een Gorona (Cor koud water) genuttigd. we gaan zo lekker slapen.......morgen gaan we echt op stap, uiteraard met een perfecte buitenspiegel.