Dag 15

Montpelier

Omdat we vandaag een lange rit voor de boeg hadden wilde we vroeg vertrekken. Net toen we bezig waren met afkoppelen van het water kwam de man van de nederlandse vrouw een praatje maken. Hij nam daar echt de tijd voor en was nieuwsgierig naar onze trip en wat er zoal verder in nederland speelde. Uiteraard waren we zo beleefd om het gesprek niet af te kappen en hoopte maar dat zijn vrouw hem via de walkie-talkie opriep, wat uiteindelijk ook gebeurde.
Ook nu ging een deel van de rit door de hoge bergen en hoopte we eigenlijk dat snel voorbij zal gaan. We vertrokken van Utah naar Wyoming, toen weer door Utah naar Idaho. Onderweg hebben we nog een blik opgevangen van een schaapscheerders bedrijf. Werkelijk duizenden schapen werd daar kaal geschoren. Het was lopende band werk, die arme shoarma beestjes stonden te rillen van de kou.
De dorpjes onderweg stellen echt niets voor, brede straat met soms een Subway of Pizza boer, benzinepomp, bar en wat vreemde bedrijfjes. De bewoners zijn meestal verspreidt over vallei of bergen. Plaatselijk jeugd vermaken zich bij een Subway of andere foodketen. Planning van vandaag was of KOA bij Garden City of KOA bij Montpelier in Idaho. De weg van beide plaatjes liep langs het Bear Lake, een groot meer met schitterde huizen die op het meer uitkijken. Ook passeerde we het dorpje Paris waar we in 2005 stopte om wat leuke foto’s te maken. Ook hier waren meerdere winkeltjes leeg en de pandjes verwaarloosd. Hier doen ze er gewoon niets meer mee en wachten totdat het houtrot zijn werk heeft gedaan. We hebben voor KOA Montpelier gekozen, helaas was de Wifi nog niet aangesloten en hebben we nu geen contact met Nederland (net nu Feyenoord kampioen kan worden).
Dus een rustige avond met een boek of filmpje……

komende drie dagen helaas geen update.......in Yellowstone hebben we geen Wifi..... foto's en verslag volgen.