Dag 31

Pleasanton/San Francisco

Wat een trieste sfeer op deze campground, douches zijn smerig en de dump is al een paar dagen overvol. Het is dat we de camper moeten inleveren en waardoor we de dichts bij zijnde locatie hebben gekozen, hier hadden we nooit gaan staan voor een gezellige overnachting. Vandaag gaan we vroeg op stap naar een Outlet Mall in Livemore. Altijd beter dan claustrofobie kweken en zitten ergeren waarom we deze campground hebben gekozen……We waren de eerste (09:15 uur) bij Outlet Mall, alleen personeel drupte langzaam binnen. Camper geparkeerd, dwars over enkele parkeervakken want die zijn er genoeg….. dacht ik even. Security had ons zeker in de gaten gehouden, twee leuke Mexicaans achtige dames in een zwarte bolide kwamen even vertellen dat ik daar niet mocht staan. Iets verder is er ruimte voor bussen en campers. Had ik gezien maar die waren afgezet met mooie oranje pionnen. “Haal deze maar weg” zei een van de dames. Oké…hebben we ook gedaan.
Eerst even een bakkie voor Cor gehaald bij Starbucks, langzaam kwamen er meer mensen binnen stromen. Even over tien zijn we gaan hoppen en shoppen, winkeltje in winketje uit…pfff. Dit was wel een hele grote Outlet Mall. Na 2 uur zijn we snel een foodmarket ingeschoten om bij te komen van de warmte. Het was intussen behoorlijk druk geworden. Het viel ons op dat er relatief veel chinezen in de Outlet Malls van Amerika zijn te vinden. Waarschijnlijk een goed import product om de economie draaiende te houden. Sommige van die chinezen zijn oervervelend en denken dat ze alleen op de wereld zijn. Dringen voor, smijten met kleding of andere goederen en kwekkeren luidkeels zodat iedereen duidelijk kan horen dat ze aanwezig zijn. Het is echt veel erger dan 10 of 12 jaar gelden…… maar gelukkig houden ze niet van campers en zie je ze dan ook zelden in rijden. Houden zo.
We waren rond 16:00 uur op de campground, camper in en airco aan. We hadden onderweg nog wat te eten gehaald zodat we er niet meer uit hoefde…….. rond half tien lagen we op bed.