Dag 33

Suisun City / San Francisco

Twee kattewasje , schone broek, shirt en pendek aangetrokken, laatste spullen in Dump (zo waar hij was leeg) gegooid. Laatste kleding in koffer gepropt en snel camper afgekoppeld.
Het was maar 28 mile dus klein halfuurtje zouden we er moeten zijn. Even vergeten dat het ‘smorgens (ook ’s middags en ’s avonds) altijd er druk is op de weg San Francisco. Opgelucht dat alles goed is verlopen zijn we richting Road Bear gereden…….. en duurde de rit toch bijna een uur. Onderweg nog even getankt omdat deze vol moet worden afgeleverd. Normaal doe je dat met je credit card maar in deze contreien van San Francisco moet je eerst betalen voordat je mag tanken en alleen cash. Hij zat zo goed als voor dus even 10 dollar bijgegooid…..en leek voor ons de tank ook vol.
Benzine pomp was 2 mile van Road Bear dus we waren redelijk op tijd… alleen nog even een Road Bear inspectie of alles binnen en buiten de camper in orde is. Beddengoed en handdoeken in rijdende wascontainer gegooid. Overige spullen zoals flesje Corona en Budweiser bier ging mee voor achter de balie. Misschien extraatje voor bedrijfsuitje? Ja, de benzine meter stond niet helemaal op nul…..dus of bijlappen of even terugrijden naar benzinepomp. Uiteindelijk kozen voor bijlappen………..en Road Bear rekent dan gelijk het dubbele of zelfs meer voor…..kan er ook nog wel even bij. Verder waren er geen problemen met de camper. Nu nog bijna 2 uur wachten voordat we naar het vliegtuig werden gebracht. Langzaam werden er meerdere campers ingeleverd. En ook die kregen bijna allemaal wel een narekening. Tijdens het wachten even met een vriendelijk heer uit Noord-Limburg gesproken. “Jullie hebben ook twee dagen op de ‘smerige’ campground gestaan, vroeg tie. Ik durfde niet te vertellen dan wij er eigenlijk drie dagen hadden gestaan…… Ook hij en zijn vrouw hadden de zelfde ervaring als wij, een ‘Dirty campground’.
Eindelijk elf uur en konden we onze koffers oppakken en richting shuttle lopen. Busjes zijn niet groot er moet dan ook meerder keren worden gereden om alle customers naar airport te brengen. De mensen die het eerste hun camper hadden ingeleverd stonden op de lijst, totaal 7 man met koffers. Al snel had iemand zijn koffers in de shuttle gezet en dacht dat hij mee kon naar de airport….. en ja, het was een Duitser die als laatste zijn camper had ingeleverd en als eerste in de shuttle wilde zitten. Maar helaas (gelukkig) moest hij zijn koffers weer er uit halen en netjes op zijn beurt wachten. Daar was hij het uiteraard niet mee eens…… sommige Duitsers leren het nooit!
Het was toch nog 3 kwartier rijden voordat we bij Terminal 1 werden gedropt. Wij waren de enige die naar Rental Car van Hertz moesten om een auto op te halen. Dat wilde we met zijn tweeën doen maar dan loop je te zeulen met 4 koffer, tas en nog wat losse tasjes. Ik heb toen de monorail gepakt naar rental cars. Niet de enige blijkt, een hele lange rij bij Hertz waar ik 1,5 uur heb staan wachten totdat ik de KIA Sportage kon ophalen. Nu nog even terug zien te komen bij Airport en met name terminal 1 om Cor op te halen, die arme stakker heeft 2 uur als een waakhond de koffers bewaakt. Even goed op de borden gelet want mijn ‘Neverlost’ werkt nog niet helemaal lekker (lag aan mij). Cor dacht dat ik ze vergeten was en smilde toen ik de wagen tussen al die andere ‘taxi’s’ propte. Snel koffers ingeladen en richting Bay Bridge gereden net als die duizenden andere automobilisten. Jeetje wat een drukte op de wegen van San Francisco….. we beginnen goed.
Rond 16:00 uur kwamen we bij het hotel aan. Suisun City is een heel klein plaatsje rond een haventje gebouwd. Het hotel is perfect, het zit er leuk uit, receptie heel vriendelijk en kamers lekker ruim en erg schoon. Eigenlijk is alles aanwezig, zwembad, sportruimte, wasmachines, internetruimte, altijd koffie en thee en ook nog een goed ontbijt. We hebben hiermee een goed keuze gemaakt. Na inchecken eerst een lekkere douches genomen en, volgens de receptie, een goed Grieks restaurant opgezocht.
Ligging was mooi, we keken uit op de haven maar eten was iets minder……… en het kan niet altijd even goed zijn.
Morgen gaan we de hele dag naar San Francisco, even uitwaaien.