Dag 6

Zion National park

Vannacht hebben we goed geslapen, om 07:00 uur zaten we alweer aan het ontbijt bij Corrie’s cafetaria. Het weer was schitterend dus konden we nog even gaan zwemmen voordat we de boel moesten afkoppelen. Als vroege vogels (08:00 uur) waren we de enigen bij het zwembad en hadden we de whirlpool voor ons alleen. Temperatuur van het water was prima. Heerlijk zo ’s morgens vroeg. Twintig jaar geleden waren wij voor het eerst in het Olympisch dorp van St George…… toen was het al een beetje oubollig maar op de dag van vandaag is er eigenlijk niets veranderd. Oude eigenaars zijn vervanger door hun kinderen en kleinkinderen. Maar onbegrijpelijk dat ze de oude douches (ze zijn wel schoon maar zijn gewoon oud)) geen opknapbeurt geven. De ‘site’ van de Camper was zondermeer prima.
Gewassen en geweekt op weg naar de Hwy 15 maar eerst toch even St George ingegaan. Uiteraard was daarbij een bezoek aan Old Navy een must voor Cor.
Daarna op weg naar Zion Canyon Campground voor een bezoek aan Zion NP. De omgeving van Zion NP is waanzinnig mooi, schitterde gekleurde rotsen, waarvan de een nog mooier dan de ander. Kijken nu al uit naar bezoek van het park zelf.
De laatste trail die we (toen samen met Marc en Sandra) in het park hebben gelopen was in 2003, die was erg mooi…..
We hebben vanmiddag een break ingelast omdat mijn voeten gingen opspelen, waarschijnlijk de schuld van de medicijnen voor hoge bloeddruk. Ben ik vlak voor vertrek mee begonnen. Dus even rustig aan en kijken of we die nog gaan slikken. Vanavond even een korte wandeling gemaakt om de benen te strekken en wennen om zonder winkelwagen of draagtasjes te wandelen.