Dag 3

Emerald Lake, Moraine Lake & Lake Louise

Good morning!
We hebben heerlijk geslapen ons eerste nachtje in de camper.
Geweldig dat je alles binnen handbereik hebt, dus het bevalt ons prima.
Vandaag een drukke, maar ook mooie dag op de planning.
Na het uitchecken op de camping hebben we in Banff drie hotels bezocht. Alle drie erg leuk, maar vooral van de Buffalo Mountain Lodge waren wij beiden erg gecharmeerd. Het ligt iets buiten Banff downtown, maar is slechts twee minuten rijden.

Via de Bow Valley Parkway zijn wij richting Yoho National Park gereden waar wij voor het eerst een beer in het wild hebben gespot! Onderweg keken wij natuurlijk zeer geconcentreerd naar buiten, maar vanwege een opstopping op de weg wisten wij dat hier zeker iets bijzonders te zien zou zijn. En of! De beer leek het wel leuk te vinden al dat publiek en leek er zelfs voor te gaan zitten.
Geweldige ervaring!

Aangekomen bij de Emerald Lake Lodge, bij Emerald Lake, kregen wij een rondleiding en hadden wij nog even tijd om zelf rond te lopen en foto's te maken. Wat een geweldig verblijf! Top locatie, jong en enthousiast personeel, kanoverhuur, hottub vanwaar je uitzicht hebt op het meer.. Wat wil je nog meer?!
We dachten dat het bijna niet mooier kon, maar toen hebben we Moraine Lake en Lake Louise nog bezocht.
Beiden ook prachtig! De Moraine Lake Lodge is een bijzondere en sfeervolle accommodatie. Te gek ook om tijdens je camperreis in plaats van te kamperen hier één of twee nachten te verblijven. Ditzelfde geldt trouwens voor de Emerald Lake Lodge.
Bij Lake Louise hebben wij een rondleiding gehad bij de Deer Lodge. Ook een unieke accommodatie!

Lake Louise is een heel klein plaatsje, maar je weet; it's all about the nature!

Morgen gaan we de Icefields Parkway ontdekken, dus we kunnen niet wachten.
Uiteraard houden wij jullie op de hoogte.
Tot morgen!