Dag 3

Bike the bridge

Na ons ontbijt op weg naar Market Street voor een ritje met de Cable Car. Het is koud en het motregent. Het liedje "It never rains in California" klopt niet dus. Enfin, het mag de pret niet drukken. Er staat een hele lange rij voor ons maar we wachten geduldig op onze beurt om in te stappen.
Moet je gedaan hebben als je in San Fransisco benti.
Eindpunt van de Cable Car is Fisherman's Wharf. , is te vergelijken met Zandvoort. De kust met heel veel winkeltjes maar dan meer en in America. Verschil dat er ook bootjes liggen en je af en toe een zeehond ziet.
Vanaf 12.00 uur zijn we met de fiets op pad gegaan. Bike the bridge met heel veel wind. Het was een stukje fietsen maar dan heb je ook wat. The Golden Gate Bridge is toch wel bijzonder. Gefietst naar de overkant naar Sausalito. Deze plaats ligt tegenover San Francisco. Na onze dorst te hebben gelest op een terras zijn we met de ferry weer terug naar San Francisco gevaren.
Het was tijd om te gaan eten en zijn op zoek gegaan naar restaurant Stinking Rose. Het speciale aan dit restaurant is dat het belangrijkste ingredient knoflook is. Na een uur hadden we het gevonden en hebben daar lekker gegeten. We weten zeker dat we daar met zijn 4-ren de komende uuuuuuren nog plezier van hebben.