Dag 26

Las Vegas-Chicago-Amsterdam

Woensdag 17 juni
Na een heerlijk ontbijt in één van de restaurants in ons hotel taxi besteld en op naar het
Vliegveld om 09.30 uur.
Eenmaal op het vliegveld realiseren we dat we spullen missen. Fototas van Co en fototoestel van Wout welke in de taxi zijn achtergebleven. Het uitstappen met de taxi ging achteraf ook erg snel en rommelig. We zijn de hele vakantie zo alert op alle spullen en dan gebeurt het toch, shit!!!
We hebben er op dat moment alles aan gedaan om de taxi te achterhalen, telefoonnummers, taxiwachtplaatsen langs gerend maar helaas, taxi proberen op te laten roepen maar helaas nog zonder resultaat. Gelukkig hebben we de foto’s regelmatig op USB sticks gekopieerd en in andere tassen bewaard i.v.m. diefstal etc. geen overbodige beslissing dus. Co mist alleen de foto’s van de laatste dag in Las Vegas. Materiaal is vervangbaar maar foto’s ben je anders voor altijd kwijt.
Aangifte doen ging ook niet. We moeten nog opschieten anders missen we het vliegtuig nog. Gelukkig hebben we een paar foto’s van de taxi, de naam én foto van de chauffeur. Zodra we thuis zijn gaan we aan de slag om het een en ander te achterhalen.
We maken een tussenstop in Chicago. Hebben niet veel transfertijd dus goed kijken vanaf welke gate we moeten vertrekken voor onze vervolgvlucht naar Amsterdam.

Donderdag 18 juni
De vlucht is goed verlopen en komen om 08.55 uur aan in Amsterdam. Met de taxi naar IJmuiden om nog een heerlijk kopje Nederlandse koffie te drinken bij Co en Sylvia. Daarna gaan Wout en Ineke naar Klein Zundert.
Ineke heeft gelukkig nog foto’s gemaakt bij het vertrek uit het hotel naar het vliegveld van de taxi. Na bestudering van de foto’s op de computer konden wij het taxinummer op het rechter voor spatboard ontdekken.
Na verschillende telefoontjes en mail verkeer naar Union Cab in Las Vegas kwam het verlossende antwoord dat de foto rugtas van Co en camera van Wout gevonden waren en opgestuurd kunnen worden naar Nederland.
Dit moeten we zelf regelen met een vervoerder, maar dat moet gaan lukken.

Het rijden met een camper van 10 meter was erg bijzonder, de natuurparken in Amerika overweldigend, de gezelligheid met z’n allen was top, kortom we hebben een heerlijke vakantie gehad met z’n allen. Alles wat we hadden gepland hebben we kunnen doen. We zijn in vier staten geweest Californië, Utah, Nevada en Arizona, 4500 km gereden, 1030 liter benzine verbruikt, 2 hotels en 16 campings bezocht. Gelukkig hebben we de herinneringen én een paar,( heleboel gelukkig). foto’s nog. (haha)