Dag 15

Dinsdag 24 mei van Mammoth Lakes naar Sonora.

Het begon zo mooi vanmorgen. Blauwe lucht, sober ontbijtje van het hotel, mededeling dat de Tioga pas open was.....hemdje aan, t-shirt, lange broek, vest én jas want het was toch maar 0 graden! Wel een beetje begrijpelijk aangezien ons hotel op ong 2500 meter hoogte lag!
Rond 8.15 al op weg. Even een kwartiertje gekeken bij het Mono Lake....toen bleek de Tioga pas toch dicht te zitten!!!! Het weer werd ook steeds slechter. Laag hangende bewolking. Enfin bleek dat er verschillende passen vanwege het weer afgesloten waren en alleen de highway 4 open was pfffff. Die route was wel mooi maar veel in de wolken gereden, door regen en sneeuw en zelfs even hagel! Geen sneeuw op de weg maar wel nog vrij veel plekken aan de kanten. Al met al hebben we door deze omweg wel 2 uur langer moeten rijden, nu zo'n 6 uur onderweg geweest. Jammer genoeg geen beer gezien ( gisteren overigens wel 2 x een coyote) maar ook geen Yosimity park dus. Zouden we daar naar toe wilen zou dat nog ongeveer 2 uur heen en 2 uur terug zijn en dat is echt te veel zeker als je daar ook nog eens lekker rond wilt kunnen neuzen. Enfin hier een paar kilometer vandaan ligt Colombia State Park, een soort van mini dorpje/ openlucht museum. Stelde niet echt veel voor maar was toch nog wel even leuk. De temperatuur is inmiddels weer rond de 64 graden F ( ong 18 graden C) ipv de 34 F (ong 0 C) eerst!
We hebben net lekker gegeten. Morgen weer verder trekken. Op naar San Fransisco voor 2 nachten :-).
Ook hier in Californië Inn erg slecht internet.....
Nogmaals erg leuk om jullie reacties te lezen.! Om nog even te reageren....een gokje wagen in Las Vegas is natuurlijk nooit verkeerd maar ga er dan maar wel vanuit dat je een donatie geeft lol. Denk dat wij al met al $70 hebben vergokt.....maar acht een dagje pretpark kost ook een massa geld én we hebben lol gehad :-).