Reisinformatie

 • Beheerder van de reis: Irma en Rene van der Staal
 • Bestemmingen: Arizona, New York City, Utah, Nevada
 • Titel: New York & Rondreis West USA Irma en René
 • Soort reis: Autorondreis
 • Reisdoel: Vakantie met partner
 • Periode: 03-05-2016 tot 02-06-2016
 • Reisomschrijving:

  Geen idee of we regelmatig een verslag kunnen doen maar we gaan ons best doen. Ongeveer 4 weken voor vertrek kregen we een heel dik pakket met ontzettend veel informatie over onze geplande vakantie. Erg leuk! De voorpret kon nu pas echt goed beginnen. Heel erg veel informatie, een boel leeswerk maar ook veel mooie afbeeldingen, alle vouchers van de 15 hotels die we aan gaan doen en de vouchers voor de geboekte excursies.
  Verder van elke staat die we aan doen allerlei foldertjes, wat plattegronden en een boekje met tips en tricks over de desbetreffende staat.
  Bovendien een map met reisinformatie, handige weetjes over het huren van een auto en het vliegen maar ook veel routebeschrijvingen met plattegrondjes hoe we van het ene hotel naar het andere hotel kunnen komen of van een hotel naar het startpunt van een excursie.
  We gaan in New York beginnen en zullen in het Skyline hotel overnachten op Manhatten, ongeveer een kwartiertje lopen van Central Park af en de andere kant op ongeveer een kwartiertje lopen naar Timesquare. Als alles volgens plan verloopt zullen we rond het middag uur (plaatselijke tijd en 6 uur vroeger dan in Nederland) op de luchthaven landen. Uiteraard zal het nog best wat tijd kosten om door de douane te komen en uiteindelijk in het hotel maar goed we kunnen ook die eerste dag vast nog wel wat bekijken.
  Ook hebben we de vouchers voor de 2 daagse hopp-on-hopp-off bus in huis die we ter plekke nog in moeten leveren voor de echte tickets evenals de vouchers voor het observatiedeck bij het Rockefeller Center: Top of the Rock.
  Ben zeer benieuwd wat we allemaal mee gaan maken. We verblijven 3 nachten in New York en vliegen de 4e dag door naar Phoenix waar we dan de huurauto op moeten halen en een rondreis gaan maken.
  Kortom: Laat het avontuur maar beginnen :-).