Dag 21

Maandag 30 mei van Pismo Beach naar Los Angeless

Vanmorgen in het hotel een heel stuk rustiger tijdens het ontbijt. Een hoop mensen toch al weg. Vandaag is het eigenlijk echt Memorial day dus met gemengde gevoelens op pad. De lucht was weer zwaar bewolkt maar het was niet koud. Bij Santa Barbara gestopt en een eind langs de haven en het strand gewandeld en een eind de pier op.
Een hoop activiteit. Mensen aan het surfen, suppen, met boten aan het varen, fietsen , met een segway of gewoon lekker wandelen. Langs de pier op het strand hadden mensen een doek op het zand gelegd waar je dan muntjes op kon gooien vanuit de hoogte van de pier......lastig uitleggen maar het wordt wel duidelijk als je de foto's bekijkt.
Nog even koffie gedronken daar en verder naar Santa Monica. Wat een ramp.....bij Santa Barbara, bij Ventura, bij Malibu en uiteraard ook in Santa Monica knetters druk. File file file. Bovendien een weg afgesloten waar we in wilden en veel parkeerplaatsen alleen voor leden. Uiteindelijk toch een grote parkeerplaats gevonden (12 $ entree en zoek het verder maar lekker zelluf uit ...dus rondjes rijden). Toen we het echt zat begonnen te worden ging er toch iemand weg en stonden we mooi vooraan.
De pier op en eerst ergens een restaurantje opgezocht....heerlijk gegeten. De beroemde pier van Santa Monica waar het einde van de bekende route 66 is, wás knettersdruk maar wel super gezellig. Overal artiesten, veel muziek, kraampjes en kermisattracties. We vonden dat we hier geweest moesten zijn. Het weer was hier ook super. De zon scheen en het was niet te heet of te koud.
Beetje laat in ons hotel maar toch redelijk snel gevonden. Het is wel hectisch hoor rijden in dit soort drukke plaatsen. We zijn blij dat we een gewone auto hebben en geen grote camper. Hoe vaak we op het laatste nippertje ons ergens tussen moesten drukken. Bovendien zou parkeren dan helemaal niet gelukt zijn.
Nog maar 2 nachtjes slapen hier en dan is de pret voor bij en moeten we naar huis......