Dag 18

Opweg naar Victoria

Ook deze dag moet er weer een stukje worden gereden. Onze laatste  rit van deze geweldige reis. 320KM  moeten  we vandaag wegrijden. Dan moeten we wel eerst afscheid nemen van de sprookjes locatie waar we nu staan: Crystal Cove in Tofino. Dat dan maar even gedaan met een Starbucksje en dan on the road.
We kunnen niet wegkomen. 20 km verderop gaat die kar weer aan de kant. We MOETEN toch ff kijken bij Long Beach. Lekker zonnetje dus we nemen toch maar even de tijd. Niet te veel want er wacht ons eerst een zware etappe door de bergen. Een flink stuk stijgen, een smalle weg en alleen maar U bochten. Daar hadden we op de heenweg al kennis meegemaakt. Dat kost ons wel ruim een uur om daar doorheen te komen. Ik ben nu al ruim gewend aan ons campertje, dus ik tuffen daar heel gefocust doorheen.
En nu dan even pittig doortrekken want met dat trage afscheid lopen we wat achter. Het is niet de bedoeling dat we na 6 uur vanavond aankomen, want er staat nog een lekkere steak  op het programma  daar neem je wel ff de tijd voor.

Onderweg toch nog even een wandeling gemaakt bij Little Qualicum Falls.
Weer zo'n prachtige wandeling rond een waterval gebied. Ze zijn echt mooi en we liepen er zo maar tegen aan. Opzet was slechts even van de weg af tegaan om een broodje te eten.

Morgen  gaan we de stad Victoria nog bekijken.  Daarna naar de ferry, waar we om 4 uur moeten vertrekken en terug naar Vancouver .
Daar krijgen jullie nog een verslag van en dan zit  't er helaas op voor ons.
Dan volgt er een dag van schoonmaken, camper inleveren en vervoer naar het vliegveld.
Dan met een geweldig tevreden gevoel terug vliegen  naar huis. Maar ook wel enigszins verdrietig dat deze ontzettend mooie reis er voor ons weer opzit.