Dag 14

Met nieuwe kleren naar Parijs

Met nieuwe kleren naar Parijs
4 leuke mannen als hapklaar toetje

Een dagje Las Vegas met 33 graden, wat doe je dan als toerist? Gokken, zou je denken. Zo niet bij ons, we hebben geen van vieren een gokgen. Nee nee, wij kiezen voor geld uitsparen ipv over de balk gooien (haha). Las Vegas is 2 enorme outletcentra rijk en wij kozen voor het dichtsbijzijnde. Het zag er allemaal prachtig en heel schoon uit, het was lekker gekoeld en de kortingen waren niet van de lucht, maar ik zal jullie de vele winkels besparen. Laat ik het er maar op houden, dat we enkele uren later allemaal weer voldaan naar buiten kwamen, waar de oven nog steeds aan stond.

We waren met de auto naar het Outletcentrum gegaan, met de bedoeling om deze na het winkelen terug te brengen naar Hertz, omdat we morgen naar Vancouver vliegen.
Zo gezegd, zo gedaan. Met de taxi terug naar de city en na de lunch op weg naar Parijs. Vier jaar geleden deden we in Las Vegas Venetie aan, nu wilden we een wandeling maken door Parijs by night. Ook in Parijs was de temperatuur aangenaam en we keken onze ogen uit naar de brug over de Seine. De Seine zelf was gevuld met legio gokautomaten en pokertafels. We zagen ook de Arc de Triomph en we konden, indien gewenst, de Eiffeltoren beklimmen.

Onder de nachtelijke hemel belanden we op een terrasje tussen de fraaie geveltjes van de Place de la Republique (of de Place Pigalle, whatever). Het was erg druk en gezellig. Mensen liepen winkels in en uit, cafeetjes en restaurants in en uit. Een en al reuring. We twijfelden nog of we wel of niet naar een show van de Jersey Boys zouden gaan, maar vonden het uiteindelijk toch te duur. Maar niet getreurd. Ergens in Parijs traden toch 4 leuke mannen op, genaamd 'N Demand. Met hun gouden keeltjes zongen ze de sterren van de hemel en ze wisten het ook nog met veel verve te brengen. We hebben ervan genoten. De laatste avond in Las Vegas afgesloten met een maaltijd in ons hotel en koffie bij het zwembad. Heel aangenaam. Morgen naar Canada.

Allemaal groetjes van Tenny en de anderen.