Dag 5

Reisdag 5

Vanmorgen weer vroeg uit de veren voor een nieuwe dag. Vandaag gaan we richting Emerald Lake. Maar voordat we daar zijn hebben we nog wat op ons programma staan.

Eerst ontbijten bij T.H van daaruit zijn we naar de Gondola Banff gereden en zijn we naar een hoogte van totaal 2256 m gegaan. We hadden mazzel het was mooi helder weer,( de hele dag stralend weer gehad) dus mooi uitzicht op diversen mountains in de omgeving. Daar een 2 tal uurtjes vertoeft, en uit eindelijk ons weer naar beneden laten zoeven door de gondola. De tuut gestart richting onze eind bestemming. Onderweg weer veel moois gezien, halve wegen onze trip zijn we in Bow vally park beland , daar een wandeltocht gemaakt door de Johnston Canon ( waterval) een aardige tippel moet ik zeggen berg je op bergje af, met de nodige niet Canadese die danig in de weglopen, hebben we het tot de upperfal gered. Het was de moeite waard moet ik zeggen.
Nu zijn we op onze eindbestemming beland, Emerald Lake Lodge, kamer met openhaard en uitzicht op het meer, tja wat wil je dan nog meer. Lekker gegeten en aan het genieten van de stilte, straks nog even sterren kijken en dan juist oogjes dicht en snaveltjes toe. Morgen weer een nieuwe dag.

Note: door een fout zijn bij dag 4 de foto’s niet geüpload, om jullie deze niet te laten missen zijn ze als eerst 4 bijgevoegd in dit verslag.