Dag 25

Bryce Canyon

Direct na opening van het National Park Bryce Canyon, zijn we naar boven gereden richting Rainbow point. Vanaf hier heb je een heel mooi uitzicht en kan je de terug weg stoppen bij allerlei punten met heel mooi uitzicht.

Veel dieren waren ook nog aan het ontbijten onderweg, zo zagen we enkele herten, Bonghorns (soort hert) en wilde Turkeys (kalkoenen)

Doordat we vroeg waren en met de auto waren was het heel rustig overal en hoorde je helemaal niets om je heen, heerlijk!

De natuur is hier echt heel mooi, je rijd door een mooi bos landschap maar stop je bij een uitkijkpunt kijk je ineens de canyon in en zie je een heel mooi gevormd landschap dat bestaat uit verschillende kleuren steen en in allerlei verschillende vormen.

Eenmaal beneden aangekomen, zijn we langs de highlights gereden van Bryce, hier zie je de ontstane torens echt heel mooi.

Bij Sunset point hebben wij de auto geparkeerd en zijn we over de trail naar beneden gegaan, dit was echt zo gaaf.
We liepen tussen de torens, ze zijn zo mooi van vorm en kleur. Als je er tussen loop zie je pas hoe groot ze zijn, echt heel gaaf.

Het weer zat ook erg mee, lekkere temperatuur en droog zodat de wandeling niet slopend was. Alhoewel de berg weer op was wel ff aanpoten, maar was het meer dan waard.

Bryce was wederom een super mooi gebied, net als elk ander bezocht park had Bryce zijn eigen unieke landschap en hebben we genoten.

Vanavond even wat eten in het hotel en een rondje door Bryce town, daarna gaan we ons voorbereiden op de laatste tussenstop 'Zion' hierna zullen wij eindigen in Las Vegas om zaterdag weer terug te vliegen richting Nederland :(