Dag 22

Lake Powell - Page

Voordat we de Grand Canyon helemaal verlaten vandaag, rijden we nog een heel stuk langs de canyon, dit was een leuke route, nu zagen we de canyon vanaf een andere kant en zag je ook hoe de Colorado rivier verder gaat.

Onderweg kwamen we een groep mannen elanden tegen, ze bleven gewoon liggen toen we langs de weg stopte.

We vervolgde onze reis naar Lake Powell met als tussen stop Horseshoebend. Het uitzicht onderweg was echt geweldig, elke dag beseffen we weer hoe mooi en uniek het hier is en we zullen dit ook echt gaan missen.

De Horseshoebend is een rotsformatie uitgesleten door de rivier in de vorm van een hoefijzer, het is echt heel groot en diep in het echt. Echt mooi om te zien dit!
Hier hebben we wat foto's gemaakt net als de vele Aziaten die hier lopen.

Afentoe lijkt het wel klein Azië hier, we worden ook steeds minder blij van al die Aziaten het zijn opdringerige, egoïstische en asociale mensen en alles voor die foto's van hen.

Dit mag de pret niet drukken en we vervolgen onze reis naar Lake Powell. Eenmaal ingecheckt, kamer ingeruimd zijn we even wezen lunchen bij het hotel met een mooi uitzicht over het meer.

Jeff moet nodig naar de kapper, dus even snel naar Page, oh ja het is zondag bedachten we ons bij aankomst :( veel was dicht in Page, dus onderweg terug naar het resort even gestopt bij de Glenn Canyon Dam, was wel kleiner als de Hooverdam maar blijft gaaf hoe die dingen gebouwd zijn.

Hierna zijn we 2 uur mee geweest met een excursie op de boot.
Wel apart dat dit vroeger een grote Canyon was en nu een heel groot meer (17 jaar over gedaan om het meer vol te krijgen!!)
Het was een mooie rondvaart met schitterend uitzicht, hierdoor kwamen we langs plekken waar je zelf niet kan komen.

In de avond zijn we wezen eten bij het hotel, helaas was het donker waardoor we geen uitzicht meer hadden, maar we hebben echt heel lekker gegeten hier.