Dag 4

Las Vegas - Helicopter vlucht

Een van onze huwelijks kado's was een helcopter vlucht vanaf Vegas naar de Grand Canyon, vandaag was het dan zover, net als met het trouwen werden we met de limo opgehaald.

Op het vliegveld aangekomen moesten we inchecken en even wachten, wel spannend gezien we beide nog nooit in een helicopter gevlogen hadden.

Na de kennismaking met de piloot en wat uitleg gingen we de lucht in, dit was echt een super ervaring!
Het uitzicht was zo mooi onderweg naar de Grand Canyon.

Na 45 minuten vliegen kwamen we aan, wat een waanzinnig uitzicht en nu snappen wij wat mensen bedoelen met pas in het echt besef je hoe groot en machtig de Grand Canyon is, wat was dit mooi!!

Na de landing werden we met een busje naar de Sky Walk gebracht, dit is een glazen hoefijzer die uitsteekt boven de G.C. dit was echt super gaaf om te doen.

Hierna vlogen we weer terug naar Vegas en zijn we over de Strip gevlogen was leuk om te zien.
Ben je ooit in Vegas moet je dit echt gedaan hebben!

In de middag zijn we op hotel tour geweest en hebben we enkele thema hotels bezocht: Venetian, Treasure Island, Mirage (bij de dolfijnen en tijgers geweest) , Ceasars Pallace. Bellagio, Paris en Harrish Hotel.
Is leuk om te zien hoe al die thema hotels ingericht zijn en wat een hoop gokkasten staan hier toch haha :)

In de avond zijn we met Brigitte der ouders naar het oude Vegas geweest, Fremont street.
Dit is een gezellig straatje met veel life muziek en heel gaaf is het grote scherm wat de hele straat bedekt.
Hierna hebben wij onze huurauto opgehaald en afscheid moeten nemen van Brigitte der ouders, zij gaan morgen op pad naar de Grand Canyon en wij gaan richting Death Valley.