Dag 2

Las Vegas - Hooverdam

Het thema van ons hotel in Las Vegas is New York, in de ochtend hebben we dan ook heerlijk ontbeten in de straten van NY.

Aangezien we vroeg klaar waren, hebben we een rondje gemaakt door drie hotels naast ons (Excalibur, Luxor en Mandalay Bay)

Hierna kwamen de ouders van Jeffrey ons ophalen om een bezoek te brengen aan de Hooverdam.

Na 45 minuten waren we er, het was super gaaf om dit in het echt te zien, echt knap dat ze dit hebben kunnen bouwen in die tijd.

We hebben ook nog de Power Plant Tour gedaan, we mochten toen in de Hooverdam en kregen meer uitleg over de bouw en functie van de Hooverdam, dit was erg leuk.

Na de Hooverdam zijn we een stukje terug gereden om op de brug te kijken die achter de Hooverdam ligt, deze brug is erg hoog, dit gaf een erg mooi uitzicht op de Hooverdam.

Boulder city was de volgende stop plek, hier woonde vroeger de bouwers van de Hooverdam, hier hebben we even wat gegeten.
Deze lunch raakte we ook bijna kwijt toen we bij terug komst in ons hotel gebruik maakte van de achtbaan bij het hotel :)

In de avond hebben we afgesproken met Brigitte der ouders, zij waren net geland deze middag.

Later op de avond zijn we met Jeffrey zijn ouders nog even naar de Stratosphere geweest, Brigitte en Jeffrey zijn daar ook in de Bigshot geweest, was erg hoog maar toch wel een gave ervaring.
Daarna weer even bijkomen en genieten van het uitzicht over heel Vegas.

Was een lange en vermoeiende dag, maar weer heel veel gezien en vooral genoten van alles.